Skip to main content

Fem stjärnor till NE Strategy från Morningstar

By januari 31, 2022Kundnyheter, Nyheter

Ne Strategy, en av marknadens äldsta nordenfonder, tilldelades nyligen fem stjärnor av Morningstar, innebärande högsta betyg, för den senaste treårsperioden.

Morningstars rating baseras på fonders historiska utveckling under olika tidsperioder och högsta betyg, fem stjärnor, går till de tio procent bästa fonderna inom sina respektive kategorier. Vi kan glädjande konstatera att vår nordenfond, NE Strategy, mottog fem stjärnor baserat på sin treårsavkastning.

Fonden steg med hela 35% under 2021 och placerade sig på tredje plats bland svenskregistrerade nordenfonder*. För den långsiktiga investeraren har utvecklingen varit mycket god sedan start, +380% (som kan jämföras med nordenindex** utveckling på +297%).

Varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller vid önskemål om ett möte!

* Morningstar; Registreringsland ”Sverige”, Morningstar kategori; ”Norden”. 
** MSCI Nordic Gross Index, lokala valutor, per 30/12-2021.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det finns ingen garanti att en investerare får tillbaka det insatta beloppet. Detta gäller även vid en i övrigt positiv utveckling på de finansiella marknaderna. Informationsbroschyr och faktablad finns på www.nordeq.se.

Leave a Reply